AURORA spiller på nattevandring for bærekraftsmålene

Den 31. august blir det arrangert nattevandring for bærekraftsmålene i Tromsø, og nå er det klart at det er AURORA som skal spille for alle som blir med på turen.
Det er Norad, Tromsø Kommune og UiT Norges Arktiske Universitet som står bak arrangementet, der målet er å rette søkelyset mot viktigheten av FNs bærekraftsmål. AURORA gir alle som blir med å gå for bærekraftsmålene en helt unik konsertopplevelse ute i det fri, med et sett som er skreddersydd turen.
 
I forbindelse med nattevandringen i Tromsø har samarbeidspartnere Tromsø kommune og UiT Norges Arktiske Universitet tatt et ekstra eierskap til bærekraftsmål 13 – stoppe klimaendringene. Dette er et budskap som artisten AURORA kan stille seg bak. Hennes nyeste album «A Different Kind of Human» handler om miljøkrisen og engasjementet hun har for naturen.
 
«Jeg gleder meg utrolig masse til å spille på Nattevandringen i Tromsø. Jeg synes det er et nydelig tiltak å komme sammen i kampen for miljøet og jeg håper vi alle vil komme og at vi sees den 31. august!! Jeg gleder meg!» sier AURORA. 

Nattevandring opp Sherpatrappa

Nattevandringen i Tromsø går fra torget i sentrum, over Tromsøbrua og opp de over 1000 trappetrinnene opp Sherpatrappa. Langs løypa vil det være flere lokale kulturinnslag og på toppen venter sceneprogram og konsert. Arrangementet er gratis. 
 
Starttidspunkt for nattevandringen er satt til kl. 19.00 den 31. august, men alle oppfordres til å vurdere hvor lang tid de trenger for å gå hele løypa. Fra torget i sentrum og opp til scenen er det ca. tre kilometer. Det vil være program på scenen fra rundt kl. 22.00 og konserten med AURORA starter ca. klokken 23.00.
 
Les mer om arrangementet på Facebook eller finn praktisk informasjon på Norads nettsider.
 

AURORA er aktuell i Tromsø med konsert på Studentstedet Driv 12.september. På Nattevandringen gjør hun derimot et eksklusivt, nedstrippet sett, skreddersydd til fjellet.
 
For spørsmål om konserten, kontakt:
Thomas Paulsen
paulsen@standingovation.no
Telefon: 95163437

For mer informasjon om arrangementet, kontakt: 
Marte Lid
Marte.lid@norad.no
Telefon: 480 69 804
 
 
Om Norad:
Norad er direktoratet for utviklingssamarbeid. Norad skal sikre at norske bistandspenger blir brukt best mulig, og rapportere på hva som virker og ikke virker. Norad skal jobbe for at FNs bærekraftsmål skal nås og at Norges befolkning kjenner til målene. Les mer om Norad her: www.norad.no 
 
Publisert 13.08.2019
Sist oppdatert 13.08.2019