Kristiansand: Spørsmål og svar

Har du lyst til å være med på nattevandring for bærekraftsmålene Odderøya rundt? Har du spørsmål til turen? Sjekk om du finner svaret her, eller still oss spørsmål via eventet på Facebook.

Påmelding

Arrangementet er helt gratis, og du behøver ikke å melde deg på. Vi setter likevel pris på om de som planlegger å delta vil melde seg på arrangementet på Facebook, så vet vi omtrent hvor mange som kommer.

Oppmøte

Turen starter på Torvet. Derfra går vi rundt Odderøya og til Bendiksbukta. Vær forberedt på at det kan ta lengre tid å gå når det er kø i tillegg til at det er mørkt.

Turen har et offisielt startskudd kl. 18.00, men det er selvsagt mulig å starte tidligere eller senere på kvelden.

Konserten begynner ca. kl. 20.00 og det vil være opplegg på scenen fra rundt kl. 19.30.

Konsert

Det blir program på scenen fra rundt 19.30. Stina Talling framfører årets BlimE-låt sammen med 120 lokale dansere fra ca. 19.45, mens konserten med Thom Hell, Marte Wulff og Jonas Alaska starter ca. 20.00.

Vær forberedt på at det kan bli kø og ventetid.

Kollektivtilbud

AKT vil ha ekstra busser i beredskap på ettermiddagen der det er behov.

Trafikkregulering 

Vi vil legge opp til ekstra bemanning for å regulere trafikken på broen mellom sentrum og Odderøya, men ingen veier vil bli stengt i forbindelse med nattevandringen.

Parkering

Vi anbefaler de som skal delta på nattevandringen å reise kollektivt, da det ikke vil bli satt opp noen ekstra parkeringsplasser i Kristiansand sentrum. Dersom du likevel må ta bilen fatt er det flere parkeringshus i sentrum, i tillegg til vanlig gateparkering.

Funksjonsnedsettelse

Det blir satt opp en kortere løype for personer med funksjonsnedsettelser og rullestolbrukere. Løypa går fra Torvet, ned Markens gate, langs strandpromenaden, over broen til Odderøya, via Grønt Senter og ned til Bendiksbukta.

Barn

Dette er absolutt et familievennlig arrangement. Løypa er 4,5 kilometer lang og har en høydeforskjell på 100 meter, så dette er en fin tur for både store og små.

Det kan være lurt å ta med ørepropper til konserten, og både barn og voksne oppfordres til å bruke tente hodelykter på vandringen.

Hund

Vi tilrettelegger ikke spesielt for hunder og anbefaler ikke å ta med hund. Hvis du tar med hund, må den ikke være til sjenanse for andre som er med og hunden må være i bånd. Det kan bli høy lyd og mange mennesker på et lite område under konserten.

Pakketips

Vi anbefaler at du har med deg hodelykt, varme og vanntette klær, ryggsekk med noe varmt og kaldt å drikke og noe å spise, ørepropper og sitteunderlag. Husk at det blir en lang høstnatt ute i det fri, så ta på nok varme klær.

Mat og drikke

I regi av Grønt Senter vil det ved Kommandantboligen være mulighet for å kjøpe suppe og en kopp kaffe.

I tillegg holder Odderøyas venner Vaffelbua åpen i sydspissen av øya, hvor de vil tilby enkel servering.

Vi anbefaler likevel å pakke med seg niste, samt både noe varmt og kaldt å drikke, siden det ikke er mulig å få kjøpt mat eller drikke ved konsertområdet.

Toaletter

Det vil være toaletter tilgjengelig. Vi setter opp mobile toaletter ved Bendiksbukta.

 

Publisert 15.10.2019
Sist oppdatert 01.11.2019