WEBINAR: Nytt evalueringsprogram og bruk av kunnskap

Evalueringsprogrammet 2020-22 lanseres med påfølgende debatt om bruk av evaluering og kunnskap i utforming og gjennomføring av bistand.
30 mar. 2020

14:00 - 15:00

Legg til i kalender (ics)

Norad
Webinar via zoom

Evalueringsprogrammet for 2020-2022 lanseres. Evalueringsavdelingen inviterer til debatt om bruk av evaluering og kunnskap i utforming og gjennomføring av bistand.

Det investeres hvert år store beløp og mye tid i forskning, analyser og evaluering innen norsk utviklingspolitikk. Samtidig er det uklart hvordan kunnskapen som frambringes brukes for å gjøre bistanden bedre.

Hvordan sikrer vi at norsk bistand er kunnskapsbasert? På hvilken måte kan vi lære fra forskning, evaluering og andre kunnskapskilder i en kontekst som hele tiden endrer seg?

Program

  • Presentasjon av evalueringsprogrammet ved Per Øyvind Bastøe, evalueringsdirektør i Norad
  • Refleksjoner om bruk av kunnskap i utviklingsforvaltningen ved Ole Jacob Sending, forskningssjef i NUPI 
  • Refleksjoner om bruk av kunnskap i utviklingsforvaltningen, Bård Vegar Solhjell, direktør for Norad
  • Spørsmål, svar og debatt gjennom Q&A-funksjon/lydsamtale/video
  •  

Webinar

Ettersom dette møtet ikke kan holdes fysisk som først planlagt, har vi en gylden anledning til å gå en grønnere fremtid i møte. Vi inviterer derfor til webinar, og byr på en mulighet til å teste ut formatet. Som arrangør ønsker vi å bli bedre til å utnytte mulighetene som ligger i webinar fremover (i dette tilfellet Zoom) og ønsker deg velkommen til å være med.

Webinar-innkalling sendes ut til påmeldte deltakere mandag morgen. Påmeldingsfrist er 29. mars.NB: De som allerede er påmeldt til det opprinnelige møtet vil motta møteinnkalling. 

Hvordan delta?

Gratis app «ZOOM Cloud Meetings” kan lastes ned til mobil/ipad. Man kan også delta via desktop-program, nettleser (Chrome) eller ringe inn. Nærmere instruksjoner vil stå i møteinnkallingen. Det er enkelt å opprette bruker, men ikke nødvendig, for å delta.