Personvernpolitikk

Bruk av informasjonskapsler, også kjent som cookies, på norad.no.

norad.no benytter som mange andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker.

Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler i nettleseren.

Følgende informasjonskapsler benyttes på norad.no:

  • ASP.NET_SessionId brukes for å identifisere at bevegelsene brukeren gjør kommer fra en spesifikk enhet. Informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon og slettes når du lukker nettleseren.

  • ASP.NET_SessionId brukes av publiseringsverktøyet som nettstedet er bygget på. Disse er helt nødvendige for at nettstedet skal fungere.

  • ARRAffinity brukes til lastbalansering. Denne passer på at brukerens sesjon blir sendt til riktig server.

  • _ga er informasjonskapsel som brukes av Google Analytics for å måle hvor mange som besøker norad.no, og hvordan brukere navigerer på nettstedet. Denne kapselen inneholder ingen personlig informasjon, men en tekststreng som gjør at systemet kan kjenne igjen en nettleser ved navigering fra side til side og fra gang til gang.

    Vi bruker Google Analytics for å gjøre nettsidene våre bedre for deg som bruker. Dersom du ønsker at besøket ditt ikke skal registreres, kan du installere Google Analytics' nettlesertillegg for bortvelging.

Sletting av informasjonskapsler

Du kan lese mer om hvordan du sletter informasjonskapsler i din nettleser på nettvett.no. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at våre nettsider ikke vil fungere optimalt.