Fotoutstilling fra Øst-Timor

Samarbeidsutvalget for Øst-Timor og Indonesia (SUØTI) inviterer til åpning av fotoutstillingen "Gjenoppbygging", søndag 29. august. Utstillingen er åpen til og med 2. september. Alle bilder er tatt av unge østtimoresere, og utstillingen er støttet av Norad, Utenriksdepartementet, SAIH og Caritas Norge.

I invitasjonen skriver SUØTI:

Våren 2002 fikk Øst-Timor formell selvstendighet etter en blodig uavhengighetskrig, men selv om landet nå har oppnådd sin frihet står den yngste staten i verden overfor en lang gjenoppbyggingsprosess med mange utfordringer.

De utstilte fotografiene er resultatet av en fotokonkurranse der unge østtimoresere ble bedt om å tolke/dokumentere den gjenoppbyggingsprosessen landet står overfor. Utstillingen ble våren 2003 vist i Dili, hovedstaden på Øst-Timor, med stor suksess.

Søndag 29. august vises dette unike bildematerialet i Norge! Det vil bli servert forfriskninger og det vil bli holdt en kort innledning om temaet.

Velkommen!

For mer informasjon vennligst kontakt Anne Sofie Molandsveen; tlf:920 15 070, e-post: annesofiem@yahoo.com, eller Liv Marte Nordhaug; tlf:450 58 711, e-post: livmartenordhaug@yahoo.no .

Utstillingen er støttet av Utenriksdepartementet, Norad, SAIH og Caritas Norge og vil henge på Internasjonalen fra søndag 29/8 til og med torsdag 2/9.