Seminar 20. november om evaluering av Fredskorpset

Evalueringsrapporten om det nye Fredskorpset, som ble lansert denne uken, inneholder noen tankevekkende konklusjoner. Den viser tydelig at samarbeid og utveksling mellom institusjoner og organisasjoner i land i Sør fungerer bedre for kapasitetsbygging enn tilsvarende utveksling mellom institusjoner i Norge og utviklingsland.

Dette og andre tema vil bli diskutert på et seminar organisert av Evalueringsavdelingen i Norad, mandag 20. november.

Seminaret vil være av spesiell interesse for de som jobber med kapasitetsbygging, og for de som jobber med utveksling mellom Norge og land i Sør. Spesielt fordi det nye Fredskorpset representerer en nyskapende form for Nord-Sør samarbeid for å bedre forståelsen mellom Nord og Sør.

Evalueringen dekker Fredskorpsets utvekslingsprogram gjennom feltstudier i Kenya, Tanzania, Uganda og Sør-Afrika, i tillegg til Fredskorpsets informasjons- og kommunikasjonsprogram.

Evalueringens team-leder, John Carlsen fra PEMconsult, vil presentere funnene i evalueringsrapporten. Sarah Kisolo, Rural Development Media Communications, og Anders Krystad, Norges fotballforbund, vil dele sine erfaringer fra utvekslingsprogrammer. Det vil også bli tid til spørsmål og diskusjon. Seminaret vil foregå på engelsk.
Se fullstendig program for nærmere opplysninger: Seminar program Fredskorpset.doc.

Last ned eller bestill rapporten fra Norads publikasjonsbase: Evaluation of Fredskorpset

Tid: Mandag 20. november kl 10:00 - 13:00
Sted:
Stortingsgaten 28, Oslo

Vil du delta på seminaret, vær vennlig å send påmelding innen 15. november til post-EVAL@norad.no.