Ungdomsmøte om aids

UD og Norad er opptatt av at ungdom skal bli hørt når det gjelder vår internasjonale aidspolitikk. For å tilby en slik mulighet, ønsker Norad og Utenriksdepartementet å samle alle ungdomsorganisasjoner som er engasjert i hiv/aids og utviklingsspørsmål til et første møte i Norads lokaler torsdag 16. november kl. 11:30 - 16:00.

Den norske aidsambassadøren, Sigrun Møgedal, uttrykte dette gjennom et løfte til ungdomsforumet på den store internasjonale aidskonferansen i Toronto i år.

Utenriksdepartementet vil gi et innblikk i Norges internasjonale aidspolitikk. Hva har skjedd etter Toronto, hva har Norge lovt å gjøre og hvordan skal Norge nå disse målene?

Det blir også besøk av to organisasjoner som jobber på utradisjonelt vis med disse spørsmålene i utlandet. Dance 4 Life og Kicking Aids Out (KAO) jobber henholdsvis med dans og idrett. De skal presentere det arbeidet de gjør og vil være en inspirasjon til det viktige arbeidet norske ungdomsorganisasjonene gjør.

Det vil bli satt av god tid til å diskutere og komme med forslag til veien fremover. Et av forslagene er å sette sammen et ungdomsråd som representerer ungdommers synspunkter på de temaene dere mener politikerne bør bli oppmerksomme på.

Vi ser frem til et konstruktivt, lærerikt og spennende ungdomsmøte med dere!

Last ned program

Tid: Torsdag 16.november kl. 11:30 - 16:00
Sted: Infosenteret i Norad, 6.etg
Målgruppe: Ungdom som er engasjert i hiv/aids og utviklingsspørsmål
Påmelding:Trude.Holm.Naimak@mfa.no