Møte med ledelsen i Det globale fondet for bekjempelse av aids, tuberkulose og

Utviklingsminister Erik Solheim inviterer til et møte med ledelsen i Det globale fondet for bekjempelse av aids, tuberkulose og malaria 5. mars på Radisson SAS Hotel, Scandinavia.

Utviklingsminister Erik Solheim inviterer til møte med ledelsen i Det globale fondet for bekjempelse av aids, tuberkulose og malaria 5. mars kl. 16:00 - 17:00 på Radisson SAS Hotel, Scandinavia. På møtet vil ledelsen av Fondet orientere om hvilke globale utfordringer de tre sykdommene representerer og om selve Fondet, med påfølgende mulighet til spørsmål fra salen.
For hele invitasjonen: Invitasjon til møte med det sivile samfunn.pdf

At dette møtet i det globale fondet holdes her, er en viktig anledning til kommentarer, spørsmål og utfordringer i det offentlige rom - i forhold til fondets måte å arbeide på, størrelse, samarbeid med sivilt samfunn, resultatbasert finansiering etc. Her er det rom for både ros og ris, og viktig å få et større engasjement i Norge rundt denne debatten. Organisasjonene kan gi innspill gjennom mail (til e-thna@mfa.no ), gjennom media og selvsagt gjennom konkrete spørsmål i selve møtet. Siden dette blir kort (rammen er en time) er det viktig å gjøre timen så konkret og interaktiv som mulig.

Av planleggingshensyn hadde det vært fint med påmelding snarest til e-thna@mfa.no .

Med vennlig hilsen,

Trude Holm Naimak
Aids og Globale Helseinitiativ
Utenriksdepartementet
Tlf. 22243967, mob 92268101
Trude.Holm.Naimak@mfa.no