Norad ny på nett

Med et redesignet og oppgradert nettsted håper Norad å gi deg en enklere og mer spennede nettopplevelse.

Det viktigste fokuset har vært å gjøre nettopplevelsen bedre for våre brukere.

- Tester og tilbakemeldinger på den tidligere siden fortalte oss at det var vanskelig for våre brukere å finne fram til informasjon de søkte. Derfor har vi forenklet strukturen, forbedret de interne søkemulighetene og jobbet med innhold slik at det skal være lettere å finne fram, sier webredaktør Kari Ulveseth.

Nettsiden er utarbeidet i samarbeid med Visma Sirius og Felt.

Nytt design

Norad har nå fått ett nettsted som i større grad enn tidligere  tar utgangspunkt i Norads profil. Sammen med Felt design har vi jobbet for å få et mer seriøst, men samtidig friskere og lettere uttrykk.

- Vi håper at de som besøker oss på nett skal bli fristet til å lese mer. I tillegg til at vi har jobbet med presentasjonen av innholdet har blant annet temasidene gjennomgått en grundig oppdatering. Svært mange av Norads vel 200 fagfolk deler nå av sin kunnskap på våre nettsider, sier Ulveseth.

Fortetter arbeidet

De nye sidene lanseres i en betaversjon. Det betyr at det vil kunne skje ting og små endringer også i tiden som kommer.

- Dette er bare starten på det kontinuerlige arbeidet vi i Norad må gjøre for å være relevant og tilstede på nett. Målet vårt er å gi tilgjengelig, kvalitetssikret, oppdatert og etterspurt informasjon til den norske allmennheten og andre interesserte om hva norsk bistand er, hvorfor vi yter bistand, hvordan vi gjør det, hvor og resultater av bistanden. 

Hva mener du?

Si din mening her

Publisert 26.10.2011
Sist oppdatert 16.02.2015